Omezení MHD na Slezském Předměstí

Ilustrační foto
Ilustrační foto

V sobotu a neděli 18. a 19. května 2013 se koná sportovní akce LifeInLine Tour 2013. Jedná se o bruslařský závod, který na nezbytně nutnou dobu uzavře pro veškerý provoz některé silnice v Hradci Králové na Slezském předměstí.

Ke změnám v MHD dojde v sobotu 18. května od 19,30 do 22,00 hodin a v neděli 19. května od 8,30 do 16,00 hodin. Změna trasy se bude týkat 314 spojů na linkách č. 3, 6, 5, 11, 14, 17, 25, 27 a 33.

Trasu závodu LifeInLine Tour 2013 a naznačení uzavírek najdete zde (plánek je umístěn pod článkem).

Část zastávek MHD nebude možné v této době obsloužit, některé z vynechaných zastávek budou mít náhradní stanoviště na objízdné trase. MHD musí být navíc z uzavíraného úseku vyloučena už o něco dříve, neboť vůz, který by dojel až na konečnou Slezské Předměstí cihelna ještě těsně před uzávěrou, by se nemohl vrátit.

Dopravní podnik doporučuje cestujícím v případě pochybnosti zavolat pro přesnou informaci o spoji dispečerovi na tel. číslo 495 546 095. 

Linka č. 3 / vynechané zastávky: Alessandria, Škola SNP, Slezské předměstí - nádraží, Slezské předměstí - cihelna. Vynechané zastávka jsou bez náhrady.

Linka č. 5 / vynechané zastávky: Eurocenter, Poliklinika 2, Stoletá, Sl. předměstí - cihelna. Vynechané zastávka jsou bez náhrady.

Linka č. 6 / vynechané zastávky: Průmyslová škola, Pyrám, Alessandria, Škola SNP, Slezské předměstí - nádraží, Slezské předměstí - cihelna. Náhradní zastávky: Buzulucká, Dopravní podnik, Dům L, Sever střed, Sídliště Sever.

Linka č. 11 / vynechané zastávky: Eurocenter, Poliklinika 2, Stoletá. Vynechané zastávka jsou bez náhrady.

Linka č. 14 / vynechané zastávky: Pyrám, Alessandria, Sídliště Sever, Sever Střed, Dům L. Náhradní zastávky: Pyrám (v Pouchovské ulici), Dopravní podnik.

Linka č. 17 / vynechané zastávky: Stoletá, Poliklinika 2, Eurocenter. Vynechané zastávka jsou bez náhrady.

Linka č. 25 / vynechané zastávky: Tesla, Eurocenter, PK 2, Alessadia, Sídliště Sever, Sever Střed, Dům L. Náhradní zastávky: Buzulucká (pouze ve směru do Věkoš), Dopravní podnik.

Linka č. 27 / vynechané zastávky: Pyrám, Alessandria, Škola SNP, Slezské předměstí - nádraží, Slezské předměstí - cihelna. Náhradní zastávky: Pyrám (v Pouchovské ulici), Dopravní podnik, Dům L, Sever střed, Sídliště Sever.

Linka č. 33 / vynechané zastávky: Pyrám, Alessandria, Stoletá, Eurocenter, Poliklinika 2. Náhradní zastávky: Pyrám (v Pouchovské ulici), Dopravní podnik, Dům L, Sever střed, Sídliště Sever.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme