Linka MHD č. 5: změny od 15. července

Zdroj: DPmHK
Zdroj: DPmHK

Spoje na lince číslo 5 budou jezdit od 15. července jenom v části Slatiny v podobě, kterou cestující znají nyní. Linka však bude končit na zastávce Slezské předměstí Cihelna a do Divce budou zajíždět pouze některé spoje.

Od poloviny července bude linka kvůli trvajícím opravám silnice na Kladské ulici ve Slatině jezdit po objízdné trase přes Piletice, Pouchov, Skladištní oblast na zastávku Slezské předměstí Cihelna. 

Na lince MHD číslo 5 se ruší původní trasa, která vedla z Cihelny na Slezském předměstí přes centrum města (Poliklinika, EuroCenter, Tesla, Buzulucká, Šimkovy sady, Aldis, Muzeum, Adalbertinum, Ulrichovo náměstí, Gočárova třída, Koruna, Hlavní nádraží) k Terminálu HD.

V obou směrech je garantován přestup na linky MHD č. 3 nebo MHD č. 6, které cestující dovezou dále do centra města.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
27.6.2013 10:04
Martin (neregistrovaný)
Z Cihelny na Slezské předměstí?
27.6.2013 10:07
Veronika Volejníková  (Administrátor +7)
RE:
Ne, z Cihelny na Slezském předměstí.
17.7.2013 11:24
Lída (neregistrovaný)
linka č.5
Chtěla jsem se zeptat, jaký platí v současnosti jízdní řád pro linku č.5? Náhradní doprava je přes Piletice, ale v aktuálním jízdním řádu na internetových stránkách jsou uvedeny zastávky, které mají být platné až po opravě silnice Kladská. To nemůže být u jízdního řádu nějaký komentář, aby se člověk lépe zorientoval? A všem,kteří vymysleli zkrácení linky, bych přála cestování k lékaři na POl.II nebo pro nákup do Lidlu, Intersparu, Kauflandu.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme