Zastávka MHD Fakultní nemocnice bude opět plně v provoz

Ilustrační foto
Ilustrační foto

Od pátku 19. července 2013 začnou vozy MHD Hradec Králové opět plně využívat zastávku Fakultní nemocnice ve směru na Labskou, Lipky a Terminál hromadné dopravy.

Do 18. července ještě probíhá technologická přestávka, která následovala po první etapě opravy zálivu zastávky MHD Fakultní nemocnice.

Opravy na mostě U Soutoku začaly 3. června. Záliv zastávky MHD Fakultní nemocnice se dočkal nového povrchu, opravy si však vyžádaly také dopravní omezení pro řidiče osobních a nákladních automobilů. 

„Od pátku se zastávka opět vrátí na své původní místo. V tuto chvíli zde probíhá technologická pauza, která je důležitá proto, aby správně vytvrdnul beton. Tato přestávka musí dle správného technologického postupu trvat 28 dní,“ uvedl Libor Chovanec z Dopravního podniku města Hradec Králové.  

V místě ještě do 18. července platí dopravní omezení, které na zhruba 60 metrech svádí dopravu do zúžených jízdních pruhů. 

Více o další uzavírkách a dopravních omezeních v Hradci Králové se dočtete v sekci objížďkyZprávy a novinky z MHD najde v sekci MHD Hradec Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme